cadeautje? laat het ons weten; we pakken het mooi in. V.a. €15 gratis verzending binnen Nederland!

cadeautje? laat het ons weten; we pakken het mooi in.
V.a. €15,- gratis verzending binnen Nederland!

By Lauren Amsterdam

By Lauren Sfeerfoto 1

By Lauren Amsterdam

Locatie's: Oude groenmarkt 19 te haarlem

By Lauren Amsterdam is het lifestyle merk dat unieke, originele lifestyle items ontwerpt en is opgericht in 2014 door Lauren Sterk. Met haar mooie items tovert ze graag een glimlach op je gezicht. By Lauren ontwerpt voor jou, je vrienden en voor je kinderen.

Van Bangkok tot Parijs en Ho Chi Minh City tot Barcelona, Lauren reist de hele wereld over om haar collectie samen te stellen. Zo vindt ze precies die lifestyle items die jouw dag net ietsje beter maken. Je glimlach voor de spiegel net ietsje sneller tevoorschijn komt en je cadeautje net iets origineler maakt. Alle items die worden ontworpen zijn uniek. Het komt niet van een grote fabriek of standaard leverancier maar juist uit kleine ateliers en familiebedrijven. 

Alle By Lauren sieraden zijn verkrijgbaar in zilver (gerhodineerd) en goud of roségoud (14k verguld zilver). Daarnaast is er ook een e-coating toegevoegd. Daarmee wordt er een extra beschermende laag aangebracht die de sieraden mooi houdt. Ze verkleuren niet en worden niet dof. Ook niet als je ermee gaat zonnen, zwemmen of douchen.

By Lauren wordt verkocht in onze winkel Callysta’s Gem op de Oude Groenmarkt.

close